OM NORDENS LYS

Eksperter i designbelysning 

Nordens Lys er en lokal, danskejet virksomhed. Vi giver dig professionel rådgivning i kvalitetslamper og designbelysning. 

I Nordens Lys kan du gå på opdagelse i et stort belysningsunivers i rolige, inspirerende omgivelser med mulighed for at se vores store sortiment af designbelysning. 

Alle har gavn af en god og funktionel lampe, og sådanne er der mange af i butikken i Rødovre Centrum. Indretning og lys har stor betydning for vores velvære, og valg af belysning er derfor rigtig vigtigt. Valget kan være kompliceret, og derfor er vi her for at vejlede og gøre det at vælge belysning mere overskueligt. 

Om du har behov for en klassisk, skæv eller moderne lampe, et dekorativt udseende, multifunktionalitet eller mulighed for særlig lysstyring, så har vi belysning i alle afskygninger og i alle prislejer. 

Vi går særligt op i at vejlede efter personlige behov, så du kommer hjem med den helt rigtige lampe – uanset om det handler om typer af designerlamper og deres funktioner, hvordan man indretter med belysningszoner eller hvordan man vælger en passende lyskilde.  

Hos os kan du føle dig velkommen - uanset om du kommer for at få en dybdegående vejledning, leder efter inspiration eller vil se de seneste nyheder og brands i butikken. 

Kig forbi fortæl os hvilken type af belysning du er på udkig efter eller tag en inspirationstur gennem vores belysningsunivers i butikken eller på www.nordens-lys.dk. 

Vi glæder os til at se dig i Nordens Lys. 
 

Starten på Nordens Lys 

Nordens Lys åbnede i november 2019 med en vision om at blive hovedstadens dygtigste lampeforhandler og med byens bedste service. Dog ramte Corona få måneder efter og gav os en hård opstart med mange nedlukninger. Til trods for dette, har vi haft nogle gode første år med mange glade og tilbagevendende kunder, som vi glædes ved at se når de kommer forbi. 

Nordens Lys nye hjemmeside med webshop blev lanceret i september 2022. Vores spæde onlineshop kommer til at have endnu mere at byde på fremadrettet. Vi håber at du har lyst til at bevæge dig rundt på siden og blive inspireret til nye måder at bruge belysning på i dit hjem. 

 

Vores brands 

I Nordens Lys, finder du et bredt sortiment af designlamper fra kun de bedste brands. De er nøje udvalgt ud fra kvalitet og funktionalitet, samt i varierende design og prisklasser. Vi har altså noget for enhver og bestræber os på at have lamper til alle behov.

Designlamper er en stor del af den danske designarv. Danmark er kendt for tekniske og designmæssige gennemarbejdet belysning fra bl.a. Poul Henningsen, Kaare Klint, Arne Jacobsen, Verner Panton og Vilhelm Lauritsen. Du finder et bredt belysningssortiment, alt fra ikoniske og klassiske lamper til skæve og kunstneriske lamper, i Nordens Lys. Belysning har stor indvirkning på skabelsen af velvære og stemning i boligen. Det ses tydeligt i vores udvælgelse af brands, at vi kun arbejder med de bedste af de bedste designbrands indenfor belysning. 

Vores danske brands indeholder kollektioner med lamper, designet af både danske og internationale design-pioneer, arkitekter og upcoming designere. Foruden vores danske brands, har vi også Italienske Flos og finske Secto Design i butikken. 

Om butikken  

Nordens Lys er en stor hjørneforretning på 1. sal i Rødovre Centrum, hvor vi har gjort en dyd ud af at skabe luft og rum for lamperne. Her er der plads til at opleve lamperne og danne sig indtryk af deres unikke design, former og funktioner. Kom forbi og se de seneste nyheder og bliv inspireret af vores udstillinger med mulighed for at se de forskellige lamper i hjemlige omgivelser. 

I butikken er der plads til alle. Vi har brede gangarealer med god mulighed for at komme omkring med både kunde- og barnevogne, samt som kørestolsbruger. Du finder os her.

 

Lidt om os 

Det gode hold af medarbejderne i Nordens Lys, er altid klar til at hjælpe dig. Vi har et stort kendskab til designbelysning og indretning med forskellige typer af belysning til hjemmet. Vi har samlet en masse viden og erfaring omkring lamper, lyskilder, samt generelle tips og tricks til hvordan du kan indrette dig med lys - en viden vi meget gerne deler ud af. Lys og design har nemlig en stor indvirkning, når det kommer til at skabe velvære, stemninger og atmosfære i hjemmet. Hvilket er grunden til, at vi kun forhandler belysning af højeste kvalitet, hvor der er kredset omkring designet, funktioner og brydningen af lyset. 

Vores personale af dygtige lampeeksperter står klar i butikken, altid med et smil. Har du spørgsmål til lamper, montering eller mangler en reservedel, så kontakt os endelig i butikken eller på telefon og mail.  

Vi vægter vores serviceniveau vældig højt og har fokus på at hjælpe dig som kunde bedst muligt, så du kommer hjem med den helt rigtige lampe og lyskilde til dine behov. Kom ind i butikken og fortæl os hvilken type af belysning du er på udkig efter til dit hjem eller tag en inspirationstur gennem butikken.

På shoppen her, finder du et stort sortiment  fra vores brands og kan gå på opdagelse i vores journal hvor du finder guides, inspiration, belysningstips og boligindretningsinspiration til dit hjem. 
Følg os på Facebook eller Instagram hvor du dagligt kan få ny inspiration til indretning med belysning og hold dig opdateret om hvad der sker i Nordens Lys.

Velkommen til Nordens Lys.

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag eksklusive tilbud.